My Cart   |   Sign In   |   Register
Masterclass: NON SALES SELLING
Tell a Friend About This EventTell a Friend
 

10/23/2014
When: 10/23/2014
From 09:30 to 17:30
Where: Regio Utrecht
Contact: Administration Office Europe
+31 (0)10 - 846 62 64

« Go to Upcoming Event List  

masterclass 'non sales selling':  effectief mensen beinvloeden en overtuigen 

(This session will be in the Dutch language)

Datum en tijd: donderdag 23 oktober van 09:30 t/m 17:30

Mede mogelijk gemaakt door: Sales Leadership Academy

Waar gaat het over?

 

Effectiever mensen beïnvloeden en overtuigen. Dát is het het idee van de masterclass 'Non Sales Selling'
Voor iedereen die meer collega's, medewerkers, je baas en klanten wil kunnen overtuigen. Slim gebruik maken van de psychologie en authentiek blijven zijn de sleutelwoorden. Na deze masterclass zul je merken dat je zelfs thuis vaker gelijk krijgt.

Je wordt getrained in de 'Best Practices' van Dan Pink, Robert Cialdini, Dan Ariely, Steve Jobs, Seth Godin, Aristoteles e.a., stuk voor stuk 'masters' in het overtuigen.

 

Iedereen zit in het verkoopvak...
Of je het nu leuk vindt of niet, jij zit in het verkoopvak. Elke dag zijn er meerdere momenten dat je een ander probeert te overtuigen om iets te doen waarvan jij denkt dat dit beter is.

Of het nu gaat om je kinderen, het overtuigen van een collega of een klant, we zijn de hele dag aan het verkopen. Maar hoe beïnvloed en overtuig je iemand nu effectief? Hoe krijg jij ze zover dat ze JA zeggen tegen jouw voorstellen? Wat kunnen we leren uit de social science en psychologie? Wat is het verschil tussen glad verkopen en authentiek mensen ergens van overtuigen? Het is gemakkelijker dan je denkt.

Geschikt voor iedereen die wel eens iemand wil beïnvloeden en ergens van moet overtuigen! En vooral voor verkopers die denken dat ze al kunnen verkopen kunnen in deze masterclass nog wat (af)leren...

In deze enerverende en boeiende masterclass afkomstig uit het inmiddels beste Sales Leadership Programma van Nederland werk je aan jezelf. Geschikt voor iedereen, dus ook voor mensen die denken dat ze niet in de verkoop zitten. Dit is een masterclass die jou - ongeacht je functie - succesvoller helpt te zijn. Prikkelende oefeningen, kritische vragen en .... mede cursisten overtuigen van jouw gelijk. Op een natuurlijke wijze een goede pitch kunnen geven en 1-op-1 mensen in hun hoofd in beweging kunnen zetten.

Acht uur lange persoonlijke groei!

 

Ga voor meer informatie naar: www.beinvloeden-en-overtuigen.nl en schrijf je in via deze website.


Deelname prijs:
  • Members met een Sales Leadership Academy Pas € 195,- excl. BTW gebruik couponcode: 67SLP12
  • SMEI Professional members € 295,- excl. BTW gebruik couponcode: 62SMEI21  (Tijdelijk voor dezelfde prijs toegankelijk voor mensen met een FREE Member account, ga naar registreer voor FREE Member Account.)
  • Non-Members € 495,- excl. BTW

Voor deelname ga voor of uiterlijk op vrijdag 17 oktober naar www.beinvloeden-en-overtuigen.nl en schrijf je in via deze website met gebruikmaking van je couponcode.

Opgelet: Het aantal plaatsen voor deze masterclass is beperkt en vol is vol.

RELATED PRODUCTS

contact

Address:Tel:

Email:
Sales and Marketing Executives International, Inc.
PO Box 1390
Sumas, WA 98295 USA
312-893-0751

Email us through the website
Membership Software Powered by YourMembership  ::  Legal